HTML

Crust punk szövegek

Mert a hardcore punk több mint csak üres zene. Mert nem engedhetjük, hogy elvegyék tőlünk az érzést, amely ott van benne. Mert nem engedhetjük, hogy a hardcore is csak egy legyen a sorban, felsorakoztatva fen a polcra, a boltban. Mert nem engedhetjük hogy elvesszen a lényeg, és minden üressé váljon. Mert a hardcore pánkban sosem volt helye, és sosem lesz helye a rasszizmusnak, fasizmusnak.

Friss topikok

Assück - Socialized Crucificxion

2012.02.06. 06:19 Kónyi123

  Your life's blood has been systematically drained by those who rule over you. Shouts and screams of freedom fall on deaf ears as our intellect is discredited and displayed on the gallows of our lives. Lifeless we swing as dictators continue to propagate, to legitimate lies which pave roads for the children. The loopholes of the system have been filled with your decorum

Az éltető véredet rendszeresen lecsolják azok akik uralkodnak feletted. Az üvöltések és sikolyok a szabadságért, mind meghallgatlanul süket fülekre találnak, ahogy az intellektus leértékelve életünk akasztófáira aggatva lóg. Élettelenül lengünk rajta, ahogy a diktátorok terjeszkednek tovább, hogy elfogadjuk a hazug utakat amiket a gyermekeinknek kövezünk ki. Az élet süllyesztői kitöltve az illedőségeinkkel.

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet grind assück

A bejegyzés trackback címe:

https://crust-punk-lyrics.blog.hu/api/trackback/id/tr144071019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása